Ο ΣΚΟΠΟΣ
Ο ΣΤΟΧΟΣ

Έργο του σωματείου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.) από τα μαλλιά των δωρητών. Είμαστε ο μοναδικός οργανισμός Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία στην Ελλάδα. Επίσημη έναρξη λειτουργίας και έγκριση του Καταστατικού είναι τον Σεπτέμβριο του 2015 ενώ η προετοιμασία του οργανισμού είχε ξεκινήσει από τα τέλη του 2014.

Η φιλοσοφία του Σωματείου βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη, για κάθε παιδί. Αποδεχόμαστε και στηρίζουμε πλήρως τα παιδιά όπως εκείνα επιθυμούν να είναι στην διάρκεια της απώλειας των μαλλιών τους. Η παροχή περούκας αφορά παιδιά που μένουν στην Ελλάδα και δίνεται εντελώς δωρεάν στον λήπτη του. Περισσότερες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για την διαδικασία παροχής περουκών μπορείτε να βρείτε εδώ. Την φόρμα αίτησης παροχής δωρεάν περούκας μπορείτε να βρείτε εδώ. Με σύνθημα «Όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει τρόπος» όλοι μαζί, εθελοντές, δωρητές και κομμωτές δημιουργήσαμε τον 1ο οργανισμό Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία στην Ελλάδα!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Ο ΣΤΟΧΟΣ

Έργο του σωματείου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.) από τα μαλλιά των δωρητών. Επίσημη έναρξη λειτουργίας και έγκριση του Καταστατικού είναι τον Σεπτέμβριο του 2015 ενώ η προετοιμασία του οργανισμού είχε ξεκινήσει από τα τέλη του 2014.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία του Σωματείου βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη, για κάθε παιδί. Αποδεχόμαστε και στηρίζουμε πλήρως τα παιδιά όπως εκείνα επιθυμούν να είναι στην διάρκεια της απώλειας των μαλλιών τους. Η παροχή περούκας αφορά παιδιά που μένουν στην Ελλάδα και δίνεται εντελώς δωρεάν στον λήπτη του.  Περισσότερες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για την διαδικασία παροχής περουκών μπορείτε να βρείτε εδώ. Την φόρμα αίτησης παροχής δωρεάν περούκας μπορείτε να βρείτε εδώ. Με σύνθημα «Όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει τρόπος» όλοι μαζί, εθελοντές, δωρητές και κομμωτές δημιουργήσαμε τον 1ο οργανισμό Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία στην Ελλάδα!